Data actualizării:
Data publicării:

Eleva internată în spital după tragedia de la Odorheiu Secuiesc, în stare critică. Medicii sunt rezervați

Autor: Liana Ganea | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: DC News
Foto: DC News
Fata de 17 ani prinsă sub dărâmăturile internatului prăbușit la Odorheiu Secuiesc are slabe șanse de supraviețuire, spun medicii.

Tânăra în vârstă de 17 ani de la Liceul "Tamasi Aron" din Odorheiu Secuiesc, care a fost internată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş, e în stare critică iar medicii nu sunt foarte optimiști în ce privește recuperarea ei, cu atât mai mult supraviețuirea, potrivit declarațiilor Marianei Negoiţă, purtător de cuvânt al unității spitalicești, marți, pentru Agerpres.

"Eleva în vârstă de 17 ani este internată în secția clinică ATI copii a Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș, se află într-o stare critică, este intubată, ventilată, și prezintă instabilitate hemodinamică. În acest moment, medicii adoptă o atitudine extrem de rezervată în privința unui prognostic. Aceasta este singura pacientă transportată la Târgu Mureș în urma evenimentului tragic de la Odorheiu Secuiesc", a precizat sursa citată.

Reamintim că luni, 18 decembrie, în urma prăbușirii unui perete al internatului Liceului "Tamasi Aron" din Odorheiu Secuiesc, patru elevi cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani au fost prinși sub dărâmături. Din păcate, un băiat în vârstă de 17 ani a murit, iar ceilalți trei au fost transportați la spital.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel