Elena Udrea, printre românii care cântă pe străzile Madridului
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Aflată în Spania pentru a-l convinge pe preşedintele echipei Real Madrid să investească la noi în ţară, Elena Udrea s-a pozat cu românii care cântă pe străzile din Madrid şi şi-a pus fotografiile pe internet.

Fostul ministru al Turismului a ţinut să imortalizeze toate momentele importante din această vizită, aşa că a făcut multe fotografii şi le-a postat pe Facebook. Şefa PDL Bucureşti s-a fotografiat, la masă, cu preşedintele clubului de fotbal Real Madrid.

"Alături de Florentino Perez, preşedintele clubului Real Madrid şi al uneia dintre cele mai mari firme de construcţii din Europa. Am discutat despre proiectele mari de investiţii în infrastructură pe care constructorii spanioli le pot derula în România", a notat Elena Udrea pe Facebook.

Udrea a vrut amintiri şi de pe străzile din capitala Spaniei. Aşa se face că fostul ministru al Turismului s-a pozat cu un grup de români care cântă pentru bani în centrul Madridului, dar şi cu "Los Bandidos", angajaţii unui restaurant din centrul istoric al oraşului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel