Elena Udrea, interpretă talentată, cântă "Râd și plâng"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Candidatul PMP la Președinție, Elena Udrea, a dovedit încă o dată, miercuri seară, că are curajul să răspundă oricărei provocări, inclusiv să cânte și să danseze pe scenă.

Elena Udrea, invitată miercuri seară în emisiunea WOWbiz, de la Kanal D, a avut curajul să interpreteze o piesă în direct. 

Publicul a apreciat cu multe aplauze interpretarea, dar și piesa pe care a ales să o cânte liderul PMP, Elena Udrea.

Vezi AICI video

Piesa aleasă de Elena Udrea este una cunoscută mai mult drept cântec de drumeţie, interpretată pe vremuri de Florian Debu "Râd și plâng".

Citește și Elena Udrea, dezvăluire-surpriză din culisele alegerilor prezidențiale

Elena Udrea nu s-a aflat pentru prima dată pe scenă în calitate de interpretă a unei melodii, întrucât președintele PMP, la aniversarea de 40 de ani, a cântat din toată inima aceeași piesă pentru cei 200 de invitați, între care s-a aflat și președintele Traian Băsescu.

Cum a comentat Mircea Badea

În emisiunea pe care o realizează la Antena 3, "În gura presei", Mircea Badea a apreciat interpretarea Elenei Udrea, recunoscând că a cântat mai bine decât Robert Turcescu la Eurovision. De asemenea, Mircea Badea și-a exprimat dorința de a o vedea și pe Monica Macovei, pe scenă, interpretând o melodie.

Ascultă melodia "Râd și plâng", interpretată de Florian Debu:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel