Elena Udrea lansează o teorie explozivă despre Traian Băsescu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Elena Udrea a reacționat după ce Judecătoria Sectorului 5 a admis cererea de redeschidere a dosarului jurnaliştilor răpiţi în Irak și a decis că Traian Băsescu poate fi urmărit penal.

La ieșirea din sediul DNA, unde a fost citată vineri de procurori, Elena Udrea a declarat că decizia instanței reprezintă doar o șicanare a fostului președinte, după întoarcerea acestuia în viața politică.

[citeste si]

Solicitată de jurnaliștii prezenți la DNA să comenteze decizia de redeschidere a dosarului răpirii jurnaliștilor în Irak, Elena Udrea a comentat:

”Ce să zic ... ? Dacă și domnul Traian Băsescu s-a întors în politică ... . Nu era mai bine să stea liniștit? Nu îi mai făcea nimeni niciun dosar. Să redeschizi dosarul jurnaliștilor ... . Cum să îți imaginezi că un președinte s-ar compromite să ia bani din banii care trebuiau dați pentru recuperare sau ... . Cum să-ți imaginezi așa ceva?

Acolo au fost niște reprezentanți ai serviciilor secrete care au gestionat toată această situație, ei ar trebui să fie întrebați primii ce s-a întâmplat cu banii respectivi.

Este o șicanare a lui Traian Băsescu, dar el știa bine că, dacă se întoarce în politică și nu stă acasă cu nepoții, o să aibă dosar penal după dosar penal”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel