Elena Udrea: Îi fac plângere penală! Poate cineva o trage la răspundere
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Elena Udrea / Captură Antena 3
Elena Udrea / Captură Antena 3
Elena Udrea a anunțat, marți seară, că va depune o plângere penală.

„Cum poți să condamni pe cineva nu în baza codului penal valabil la acea vreme, ci în baza unor convenții europene?! (...) Poate i-a făcut și plăcere să mă condamne, poate a fost plăcerea dânsei personală față de mine. Acuzațiile sunt absurde. (...) O să-i fac plângere penală, o sesizare la CSM. Să vedem, poate cineva o trage la răspundere pe doamna judecător pentru condamnarea de opt ani cu executare, total nedreaptă, pe care mi-a dat-o”, a spus Elena Udrea, marți seară, la Antena 3, în cadrul emisiunii „Subiectiv”.

Amintim că, recent, Elena Udrea a fost condamnată la opt ani de închisoare în dosarul privind finanţarea campaniei la alegerile prezidenţiale din 2009.

După condamnare, DNA a solicitat ca Elena Udrea să fie plasată sub control judiciar, cu interdicţia de a părăsi ţara, având în vedere declaraţiile date de aceasta, dar şi posibilitatea ca ea să plece din România înainte de a fi condamnată definitiv. Instanţa supremă a decis să respingă măsura controlului judiciar pentru Elena Udrea, cerută de DNA. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel