Elena Udrea, acuzații de plagiat la adresa Monicăi Macovei
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Liderul PMP, Elena Udrea, a oferit, în cadrul unui interviu acordat evz.ro, o replică extraordinar de acidă europarlamentarului Monica Macovei, după ce aceasta a afirmat că "macoveismul este băsismul fără Udrea".

Invitată să comenteze declaraţia Monicăi Macovei, potrivit căreia "macoveismul este băsismul fără Udrea", președintele PMP a declarat: "Nu exista nimic la doamna Macovei fără Elena Udrea. Monica Macovei are o obsesie pentru mine şi lucrul acesta a fost extrem de evident, mai ales în campania de la prezidenţiale unde, a intrat cu scopul de a lua din voturile care puteau veni la mine de la Traian Băsescu, a avut o singură ţintă în campanie - pe mine. Mi-a copiat acţiunile, ideile şi chiar şi sloganul. Nu m-aş mira să aud că are acasă o cameră plină cu fotografii cu mine, ori că practică voodoo înţepând cu andreaua păpuşi blonde...Aşa cum am spus mereu, eu sunt o persoană pozitivă, optimistă, fără frustrări, fără invidii... deci, mi-este greu să o înțeleg pe Monica Macovei", a mai spus Elena Udrea.

La recepția de la Palatul Cotroceni care a avut loc de Ziua Națională a României, președintele Traian Băsescu a afirmat, după ce Andreea Pora s-a declarat băsistă, că jurnalista este macoveistă, adăugând că e mai rău să fii macoveistă decât băsistă, fiind "forma prostească a băsismului".

Ulterior, Monica Macovei a replicat, la o emisiune TV că "macoveismul e băsismul fără Udrea".

Traian Băsescu-Andreea Pora, dialog halucinant la Cotroceni

Monica Macovei, răspuns-fulger pentru Traian Băsescu și Andreea Pora

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel