Elena Udrea acuză Guvernul de trădare și sabotare a economiei naționale
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Elena Udrea
Elena Udrea
Președinta PMP, Elena Udrea, amenință Guvernul Ponta, pe care-l acuză de trădare și sabotare a economiei naționale, cu moțiune simplă pe Energie. 

"Decizia Executivului de a amâna cu un an renegocierea redevenţelor reprezintă un act de trădare şi de sabotare a economiei naţionale. Practic, Victor Ponta îi calcă pe urme lui Adrian Năstase, cel care a vândut pe nimic resursele naturale ale ţării şi a permis astfel ca, în România de astăzi, să avem unele dintre cele mai mari preţuri din Europa la benzină şi motorină. Dacă Guvernul nu revine asupra acestei decizii, PMP intenţionează să iniţieze o moţiune simplă pe Energie", a scris Elena Udrea, pe pagina sa de Facebook. 

Gestul făcut de Roberta Anastase în Parlament. Victor Ciutacu: "E neprețuită"

"La povestea cu redevențele, are și doamna Udrea partea ei de dreptate, pentru că redevențele astea au fost stabilite pe zece ani și nu poți să spui că te-a luat prin surprindere terminarea perioadei de valabilitate a redevențelor, dacă ești om serios, că știai mai ales că ai făcut scandal și ai dat jos Guvernul Ungureanu pe teme de redevențe, de resurse și așa mai departe", a spus Victor Ciutacu. Jurnalistul a subliniat că Elena Udrea face o "acțiune de imagine politică". El a adăugat: "Cât de infracțional e sau nu ce face Ponta trebuie să demonstreze niște procurori și niște judecători să accepte, deocamdată sunt doar vorbe politice". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel