Electorale! Vezi cum arată o stradă cu care se mândreşte Livache
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
negoita_strada
negoita_strada

În timp ce zeci de familii trăiesc mai rău ca în evul mediu, primarul sectorului 3, Liviu Negoiţă, se laudă că a reabilitat toate străzile.

Autor: Costin Munteanu

Primarul Liviu Negoiţă (PDL), a declarat, ieri, la emisiunea lui Robert Turcescu de la B1 TV că toate străzile din sectorul 3 sunt asfaltate, au canalizare şi apă. Edilul a dat ca exemplu Cartierul 23, din zona “Republica”. “Când am preluat mandatul, oamenii din acest cartier nu aveau străzile asfaltate, nu aveau canalizare şi nici electricitate. Am asfaltat toate străzile, am tras curent şi am introdus canalizare. Toate străzile din Carterul 23 sunt acum reabilitate”, s-a lăudat primarul Liviu Negoiţă.

În realitate, zeci de familii din respectivul cartier îşi duc copiii la şcoală prin noroaie şi nu au apă sau canalizare. Mai mult, strada pe care trăiesc aceste familii nu are nici măcar un nume. Asta pentru că primarul sectorului 3 refuză să recunoască strada. Cetăţenii au înaintat numeroase cereri către administraţia locală, dar au fost plimbaţi între Primăria Capitalei şi Primăria Sectorului 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel