El este „Regele Ficatului”, bărbatul care de 20 de ani consumă cantități uriașe de CARNE CRUDĂ și trăiește precum oamenii peșterilor - FOTO / VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Un bărbat, supranumit „Regele Ficatului”, consumă de 20 de ani carne crudă. 

Brian Johnson, un american supranumit „Regele Ficatului” trăiește de 20 de ani precum oamenii din urmă cu cu câteva secole și susține că se simte mai bine ca niciodată. Acesta trăiește în sălbăticie și nu mănâncă nimic gătit, consumă doar alimente crude, inclusiv cantități uriașe de carne crudă, scrie Daily Star. Pe lângă regimul alimentar bizar, bărbatul are reguli stricte în privința exercițiilor fizice și al somnului.

Vezi imagini în GALERIA FOTO.

Evenimentul tragic care l-a făcut să renunțe la „Visul American”

„Regele Ficatului” a povestit că a renunțat la afaceri și la „Visul American” după ce fiii săi s-au îmbolnăvit.

„Cu cât băieții mei interacționau mai mult cu lumea modernă, cu atât alergiile lor deveneau mai abundente și severe. Timpul în aer liber a dus la urticarie. Chiar și interacțiunea cu câinii noștri le-a provocat dificultăți de respirație și li s-au umflat ochii. Adevăratul semnal de trezire la realitate a fost când unul dintre fiii mei a încetat să mai respire. Am fost norocoși. Am ajuns la spital exact la timp”, a povestit Johnson.

„Regele Ficatului” și soția sa au fost hotărâți să afle cauza problemelor, așa că au început să elimine din alimentația familiei mâncărurile procesate.

„Am început să mâncăm precum strămoșii noștri: fructe și legume, animale, de la nas până la coadă, inclusiv ficatul. În doar două săptămâni am văzut schimbări radicale în bunăstarea băieților noștri și a noastră. Două decenii mai târziu, mănânc o jumătate de kilogram de ficat în fiecare zi”, a mai spus bărbatul.

VEZI ȘI: El este bărbatul care a fost găsit în viață după ce a stat 2 luni în “regatul de gheață”, unde nimeni nu supraviețuiește - Foto în articol

Bărbatul mănâncă și testicule

Vorbind despre consumul de testicule, Brian a spus: „Normele sociale sunt... ei bine... doar atât. Dacă vrei mai mult, trebuie să devii mai mult, așa că întinde-te, părăsește confortul peșterii, fă ceva drastic de diferit și deschide orizonturi noi, așa cum face un bun vânător evolutiv.”

Potrivit specialiștilor în sănătate, se recomandă să gătiți temeinic orice carne pe care intenționați să o mâncați pentru a evita îmbolnăvirea. Printre principalele riscuri ale consumului de carne crudă sunt Salmonella, Listeria și E.coli.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel