Eforturi pentru testarea românilor. Mihai Lala, manager OK Medical: Mi-am asumat acest risc!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Mihai Lala a vorbit, la DC News, despre centrul de recoltare OK Medical Drive Thru SARS-CoV-2 din Baneasa Shopping City şi despre efoturile care se fac pentru a creşte capacitatea de testare, astfel încât cât mai mulţi români să aibă acces la acest serviciu.

"Acum putem face o mie de teste pe zi. Obiectivul nostru e să ajungem undeva la 5.000 de teste pe zi până la 1 septembrie, şi de aici în funcţie de ce se întâmplă vedem dacă mai putem mări sau nu. Şi când spun ‚în funcţie de ce se întâmplă’ nu mă refer la cerere sau nu mă refer la nevoia din piaţă, ci la sprijinul pe care îl primim sau nu din partea autorităţilor. Noi, evident, avem în plan şi o extindere la orizontală, avem în plan deschiderea a încă 10-15 centre în ţară. Dar vă daţi seama că o astfel de dezvoltare implică o investiţie uriaşă pe care trebuie să ţi-o asumi în condiţiile mediului în care trăim în România.

Mi-am asumat investiţia de la Băneasa. Am pus în balanţă riscul financiar şi beneficiul social. Am decis eu să-mi asum riscul acesta: pierd banii, îmi pun autorităţile în cap, plătesc avocaţi dar mi-am asumat. Plus că nu vorbim doar de o dezvoltare a capacităţii de recoltare, ci şi de o dezvoltare a capacităţii laboratoarelor. Acolo sunt alte eforturi", a explicat, la DC News TV, Mihai Lala, managerul OK Medical.

VIDEO:  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel