România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
 Vezi si: Ultimele stiri
Autor: Mihai Ciobanu | Publicat pe: 31 mai, 22:32
Efect NEAŞTEPTAT al pandemiei. Elena Mateescu (ANM), avertisment: Nu va dura mult!
Elena Mateescu, directorul ANM, a vorbit despre un efect neaşteptat al lunilor de restricţii impuse ca urmare a declanşării pandemiei de coronavirus. 

Într-un interviu acordat DC News, Elena Mateescu, directorul Administraţiei Naţionale de Meteorologie, a vorbit despre un efect pozitiv al restricţiilor impuse în ultimile luni, ca urmare a declanşării pandemiei de coronavirus. Este vorba desre îmbunătăţirea calităţii aerului, ca urmare a opririi activităţii unor capacităţi industriale. Elena Mateescu atrage, însă, atenţia, că acest lucru nu va dura mult şi că se va reveni la situaţia anterioară după reluarea activităţii. 

"Chiar Organizaţia Meteorologică Mondială a adus în atenţia tuturor această situaţie. Într-adevăr, datele în ceea ce priveşte calitatea aerului sunt mult mai bune. Dar să luăm în considerare că după încheierea acestui episod sigur că repornirea activităţilor economice care, până la urmă, determină creşterea anumitor parametri în ceea ce priveşte calitatea aerului va trebui să fie luat din nou în considerare acest aspect", a explicat Elena Mateescu.

VIDEO: 

 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro