Editura Medicală are un nou sediu
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Editura Medicală are un nou sediu.

Sediul social al Editurii Medicale s-a mutat în Bdul. Pache Protopopescu nr. 93, sector 2. Sediul librariei este în Bdul. Pache Protopopescu nr. 90.

Editura Medicala a fost înființată în anul 1954 și a avut ca principal scop publicarea de literatura medicală de specialitate necesară documentării, formării și informării profesionale ale medicilor din România. A fost prima editură cu profil medical din țara noastră și a editat de-a lungul timpului numeroase tratate de medicină, manuale pentru studenți, monografii din toate specialitățile medicale și farmaceutice.

Sub redacția creatorilor școlii medicale românești s-au editat Tratatul de medicină internă, Chirurgie generală, Boli infecțioase, Oftalmologie, Psihiatrie, Dermatovenerologie, Radiologie, Fiziopatologie, Anatomie. Redactorii acestor mari lucrări au fost profesorii: N. Gh. Lupu, Radu Paun, Ion Bruckner pentru Medicină internă; N. Hortolomei, Ion Juvara pentru Chirurgie, Matei Balș pentru Boli infecțioase; Teodorescu Exarcu pentru Fiziopatologie, arată Editura Medicală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel