Edi Iordănescu, îngrijorat chiar dacă a câștigat Supercupa: Un calvar care nu se mai termină
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
CFR Cluj a câştigat ediţia 2020 a Supercupei României la fotbal, după ce a învins-o pe FCSB cu scorul de 4-1 la loviturile de departajare, joi seara, pe Stadionul ''Ilie Oană'' din Ploieşti. La finalul celor 90 de minute regulamentare scorul a fost egal, 0-0.

"Din păcate, am avut din nou absențe, parcă e un calvar care nu se mai termină. Ieri am aflat despre Bordeianu, azi dimineață despre Luis Aurelio, plus băieții care sunt acasă", a declarat, îngrijorat, antrenorul, relatează Digisport.

"Nu a fost uşor, cu toate că ne-am creat foarte multe ocazii. Încă din primul minut şi până în ultimul am arătat că ne dorim să marcăm şi să câştigăm. Am tratat serios acest meci, ca pe toate de altfel, mai ales că era un trofeu pe masă pe care doream să-l câştigăm pentru suporteri, pentru oraş şi pentru moral, pentru că e un lucru care va conta.

Sunt fericit că echipa a răspuns bine, a fost o victorie de necontestat. Dar de mâine începem să pregătim deja primul joc din play-off. Victoria este cu atât mai importantă pentru noi pentru că veneam după acel insucces de la Bucureşti cu FCSB, care a fost într-un context cu totul nefericit pentru noi. Dar nu a fost o revanşă. Azi a fost un joc, un trofeu pe care l-am luat, acum mergem mai departe", a afirmat tehnicianul la Digisport. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel