Urmărește emisiunea live
Ecranul „de sticlă” al lui Galaxy Flip Z, o fraudă? Care sunt declarațiile Samsung
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Samsung tocmai a lansat noul Galaxy Z Flip, iar ecranul său de sticlă foarte subțire și flexibilă, o premieră în industrie, a atras atenția entuziaștilor.

Samsung tocmai a lansat noul Galaxy Z Flip, iar ecranul său de sticlă foarte subțire și flexibilă, o premieră în industrie, a atras atenția entuziaștilor, conform Engadget. În teorie, noul strat ar oferi mai multă durabilitate și ar fi mai premium la atingere decât fragilul plastic de pe Galaxy Fold sau Motorola Razr. Cu toate acestea, adevărul este departe de reclama făcută telefonului.

Zack Nelson, cunoscut drept JerryRigEverything, a testat ecranul noului Z Flip, iar rezultatele au fost dezamăgitoare. După cum s-a dovedit, noul strat al telefonului oferit de Samsung este la fel de ușor de zgâriat precum unul de plastic, iar simplele unghii ale utilizatorilor îl pot afecta.

Răspunsul Samsung

 (w670)

Situația poate fi mai complicată de atât, totuși. Drept răspuns, Samsung a spus că „Ultra Thin Glass" îi oferă lui Z Flip un „aspect premium și neted, făcând posibilă o experiență de vizionare captivantă". Samsung a pus accentul pe „utilizarea cu grijă" a acestuia și pe faptul că ecranul are un „strat protector" deasupra sticlei.

În plus, compania sud-coreeană a transmis, pentru The Verge, că prima înlocuire a ecranului costă doar echivalentul al 530 lei și că prima aplicare a unei protecții pentru ecran este gratuită la „anumite" locații Samsung sau UbreakiFix.

Departe de durabilitate

 (w670)

Cu toate că nu a trecut testul, Samsung nu a transmis că ecranul lui Z Flip este mai puternic, ci că este mai arătos și este mai fin la atingere. Acest lucru este un pas înainte, dar suntem în continuare departe de o durabilitate a telefoanelor care se „împachetează" asemănătoare cu cele convenționale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel