Eclipsă 6 ianuarie 2019 - unde se va vedea
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Eclipsă soare 2 iulie 2019
Eclipsă soare 2 iulie 2019
Eclipsă 6 ianuarie 2019 - Prima eclipsă de soare din anul 2019 va fi pe 6 ianuarie.

Eclipsă 6 ianuarie 2019 - Eclipsa de soare de pe 6 ianuarie 2019 va aduce oportunități din punct de vedere profesional. În timp ce activează pentru nativii Gemeni casa banilor, Leii încep să se organizeze, planul profesional fiind vizat. Nativii Fecioară trebuie să iasă din zona de confort și să riște, în timp ce Vărsătorii au șanse să fie remarcați. Peștii au posibilitatea de a rezolva unele probleme. Aceștia nu vor mai tolera pe oricine în viața lor și vor face curățenie generală.

Eclipsa parțială de Soare va fi vizibilă în nord-estul Asiei, nordul Oceanului Pacific, însă nu și în România. Fenomenul se va suprapune și cu Luna Nouă în Capricorn.

Ce alte eclipse vor mai fi în 2019

Pe 21 ianuarie 2019 va avea loc eclipsa totală de lună. Evenimentul este vizibil în America de Nord și de Sud, Oceanul Pacific de Est și Europa de Vest. Eclipsa totală de lună din 21 ianuarie 2019 va fi ultima până în mai 2021; cea mai recentă eclipsă totală de lună a fost în iulie 2018. Eclipsa totală de lună din noaptea de 20 ianuarie spre 21 ianuarie 2019 va dura o oră și 2 minute, potrivit experților de la NASA. Experiența deplină, de la începutul eclipsei parțiale până la sfârșit, va dura trei ore și 17 minute.

Pe 2 iulie 2019 vom avea o eclipsă totală a Soarelui. Va fi vizibilă în Oceanul Pacific și sudul Americii de Sud. Aceasta poate fi observată ca o eclipsă parțială în partea superioară a Americii de Sud.

VEZI ȘI: Evenimentul ANULUI pe plan internațional, legătură cu România. Revoltă generală după o mega arestare

Pe 16 iulie 2019, locuitorii din Europa, Africa și Asia de Sud vor avea ocazia să vadă o eclipsă parțială de lună care nu va fi vizibilă în America de Nord sau America de Sud.

Ultimul eclipsă de soare din 2019 va fi în decembrie pe data de 26. Este vizibilă în Arabia Saudită, India de Sud, Sumatra, Borneo, Filipine și Guam. Eclipsa parțială poate fi văzută într-o regiune mult mai mare, care acoperă o mare parte din Asia, nord-estul Africii, Oceania și Australia de Vest.

VEZI ȘI: ZODII: Bărbatul ideal pentru fiecare zodie - horoscop

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel