Echipele ”America Express”, în aeroport. Cătălin Scărlătescu, emoționat. Puya se gândește că soția lui îl va pune să-i care rucsacul
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 25 mai, 23:17
WhatsApp
Nouă cupluri de vedete au plecat în aventura vieții lor, America Express - Drumul Aurului. În aeroport, concurenții au spus ce așteptări au.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul online și mama ei, Mihaela, au fost surprinse în aeroport, la plecare în competiția „America Express - Drumul Aurului”.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au spus, pentru Antena 1, că își doresc să nu plouă mult și să nu fie frig.

Stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla au spus că sunt pregătiți să plângă pe la uși și să ceară mâncare și cazare în America Express.

Cătălin Scărlătescu a mărturisit că este foarte emoționat de plecarea lui în America Express, alături de Doina Teodoru: „Este al patrulea meu nume. Cătălin Ion Emoție Scărlătescu”.

G Ad:

Puya se gândește că soția lui îl va pune să-i care rucsacul, dar Melinda l-a contrazis. Cei doi au spus că sunt mai mult decât o echipă.

Bruja a mărturisit că are toate așteptările și în același timp niciuna, pentru că știe că se poate întâmpla orice în America Express - Drumul Aurului , iar Pufeh a mărturisit că și-a terminat bagajul cu doar 20 de minute înainte de plecare.

Bie Adam a mărturisit că ea e mintea și mama ei e forța în echipă.

Larisa Iordache și Diana Bulimar vor să se redescopere în America Express și sunt încrezătoare în aptitudinile lor fizice.

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au plecat la drum cu gândul de a-i descuraja psihic pe rivali.

Cel de-al cincilea sezon al show-ului va fi prezentat de Irina Fodor

Regulile sunt deja bine cunoscute: au la dispoziție un dolar pe zi, trebuie să își găsească singuri mâncare, cazare și transport, să treacă peste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort și să își depășească limitele fizice și psihice pentru a ajunge la amuleta supremă de 30.000 de euro, marele premiu de la finalul cursei.

Un element în plus al acestui sezon este apariția Jocker-ului, pentru care se va juca în primul episod al fiecărei etape. Câștigarea lui va aduce avantaje surpriză, care vor conta foarte mult în clasamentul final. Mutarea pe un alt continent vine cu schimbări majore de cultură și obiceiuri, pe care telespectatorii le vor descoperi odată cu cele 9 cupluri de vedete ce pleacă în această aventură. 

Cel de-al cincilea sezon al show-ului va fi prezentat de Irina Fodor care, la fel ca până acum, va fi alături de concurenți pas cu pas, îi va coordona, le va oferi misiuni, dar și mult râvnitele imunități. Poveștile despre locurile spectaculoase în care se va desfășura toată această aventură vor fi aduse în continuare de Oase și Marius Damian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro