Echipa de handbal CSM București, primită la Cotroceni de Klaus Iohannis
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Echipa de handbal feminin CSM București a fost  primită, luni, la Palatul Cotroceni, unde a participat la recepția organizată de Ziua Europei.

"Echipa de handbal CSM București va fi primită în această după-amiază la Palatul Cotroceni. Președintele Klaus Iohannis le-a invitat pe handbalistele care au câștigat Liga Campionilor la recepția de Ziua Europei", au precizat, luni, reprezentanți ai Administrației Prezidențiale.

Klaus Iohannis a transmis duminică seara felicitări atât echipei de handbal feminin CSM București, cât și tenismenilor Simona Halep și Horia Tecău care au obținut titlurile de la Madrid.

[citeste si]

"Weekendul acesta, România a obținut trei mari performanțe sportive. Felicitări handbalistelor de la CSM București care, încă de la prima participare, au câștigat în această seară Liga Campionilor. O felicit și pe Simona Halep, care a obținut ieri al 12-lea trofeu din carieră, după câștigarea turneului de la Madrid. Felicitări, totodată, și lui Horia Tecău care, tot la turneul de tenis de la Madrid, a câștigat titlul la dublu. Mult succes în continuare!", a scris Iohannis pe pagina sa de Facebook.

CSM Bucuresti a cucerit, duminica seara, la Budapesta, Liga Campionilor, dupa ce a invins in finala Turneului Final Four formatia ungara Gyor ETO, principala favorita, dupa prelungiri si aruncari de la 7 metri, cu scorul de 29-26 (13-12, 22-22, 25-25).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel