Echipa Academia Cațavencu, sub cupola lui Dinu Patriciu. Noua revistă se va numi "Cațavencii"
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Conform ultimelor informații, obținute de dcnews.ro,  echipa revistei Academia Cațavencu s-a mutat sub cupola trustului Adevărul Holding. Numele noii reviste, înregistrată la OSIM, s-ar putea numi "Cațavencii".

Informația vine să confirme ultimele zvonuri care au circulat în media, conform cărora, echipa condusă de Doru Bușcu negociază cu Dinu Patriciu scoaterea unei noi reviste de satiră și umor, asta după ce echipa Academia Cațavencu a hotărât să nu mai continue colaborarea cu noul patron, Dan Adamescu.

De altfel, Florin Iaru a confirmat pentru Reporter Virtual că în momentul de față s-a stabilit numele revistei, acesta fiind înregistrat la OSIM (Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci). “Au existat două variante, am hotărât, până la urmă, pe care o alegem şi a fost înregistrată la OSIM”, a afirmat Iaru.

Citește și:

Adamescu nu poate să oprească „exodul“. Echipa de la Caţavencu scoate o nouă revistă, de săptămâna viitoare

Asupra noului proprietar s-a păstrat un secret absolut din partea ambelor părți implicate în negocieri. Totuși, până la sfărșitul acestei săptămâni se așteaptă un comunicat oficial referitor la noua publicație și a publisherului noii reviste.

Citește și:

Doru Buşcu: “Oamenii de la Caţavencu se opresc aici”. Vezi COPERTA ultimului număr

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel