Ecaterina Andronescu, atacată de Ceaușescu. Reacția liderului politic, martorul cheie care a văzut tot
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Ecaterina Andronescu
Ecaterina Andronescu
Ecaterina Andronescu a fost atacată de protestatarul Marian Ceaușescu, miercuri seară, la ieșirea de la o emisiune avută la B1 TV.

Alături de Ecaterina Andronescu se afla și Sorin Cîmpeanu de la Pro România care a văzut scenele revoltătoare.

Fostul ministru al Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a declarat pentru DC News faptul că nemulțumirile la adresa modului de guvernare ar trebui să se exprime într-un mod civilizat, fiind inadmisibile agresiunile verbale sau fizice.

Avem multe nemulțumiri față de modul de guvernare, dar toate aceste nemulțumiri trebuie exprimate într-un mod civilizat, decent. În niciun caz, nu pot fi admise agresiunile, nici verbale, nici fizice, într-o lume civilizată la care aspirăm cu toții a spus Sorin Cîmpeanu pentru DC News.

Întrebat dacă a pățit la rândul său agresiuni verbale sau fizice din partea unor anumite persoane, Sorin Cîmpeanu a spus că:

În primul rând, eu nu am pățit asemenea lucruri. Deși am nemulțumirile mele legate de modul de guvernare, la fel cum le avea și protestatarul de aseară, dar de la a avea nemulțumiri și până a le exprima în această formă este o cale foarte lungă. Găsesc inadmisibil modul acesta de abordare într-o societate civilizată a subliniat fostul ministru al Educației, Sorin Cîmpeanu.

Ecaterina Andronescu a fost atacată verbal de protestatarul Marian Ceaușescu, miercuri seară, după ce ministrul a ieșit de la B1 TV.

Ceaușescu ar vrea să o vadă pe Ecaterina Andronescu după gratii

Protestatarul Marian Ceaușescu a urmărit-o minute întregi și a asaltat-o cu întrebări. "Să vă fie rușine!", a zis Ecaterina Andronescu.

"Mi-ar plăcea să vă văd arestată!", a spus Marian Ceaușescu.

"Sunteți un mizerabil! Să vă ajute Dumenzeu cât adevăr spuneți. Să vă ajute Dumnezeu câtă mizerie faceți. Ziceți numai minciuni! Duceți-vă la cel care vă plătește", a replicat Ecaterina Andronescu vizibil afectată de vorbele urâte care îi erau adresate. Ministrul Educației i-a zis că nu este în regulă să fie atacată în stradă.

Atitudine de neacceptat

Într-un interviu la DC News, Ecaterina Andronescu vorbea recent despre agresivitatea unor anumiți oameni față de politicieni.

A luat o amploare pe care nu am sesizat-o anterior acestei perioade pe care o trăim. Ce să înțeleg eu din această agresivitate? Că nu mai avem capacitatea, că Dumnezeu nu ne-a dat suficient potențial intelectual încât să găsim soluții adecvate unei înțelegeri între noi și că trebuie să apelăm la distrugerea fizică? Mi se pare absolut de neacceptat, a afirmat Ecaterina Andronescu la interviurile DCNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel