Data publicării:

E vinovată Raluca Turcan în cazul azilelor?! Scenariul lui Bogdan Chirieac, după anunțul lui Iohannis

Autor: Elena Aurel | Categorie: Politica
WhatsApp
foto: Inquam Photos / Octav Ganea
foto: Inquam Photos / Octav Ganea
Analistul politic Bogdan Chirieac a fost prezent în studioul Antena3 CNN unde a vorbit despre demisia Ralucăi Turcan. 

Analistul politic a susținut că Raluca Turcan nu poartă o vină în cazul azilelor groazei și și-a exprimat nedumerirea cu privire la implicarea lui Klaus Iohannis. 

„Nu cred că este o luptă între PSD și PNL. Eu sunt convins că atunci când s-a referit la doamna Raluca Turcan, a cărei vină nici eu nu o văd, Marcel Ciolacu a discutat cu Nicolae Ciucă, președintele PNL, numai că a făcut un ring și a intrat într-un meci de box neașteptat cu Klaus Iohannis.

Hârtia de turnesol a PSD-ului a fost doamna Raluca Turcan, dar atenție! Dacă Marcel Ciolacu face pasul înapoi rezultă că a fost, deocamdată, cel puțin în această bătălie, învins de Klaus Iohannis. Dacă președintele Klaus Iohannis face pasul înapoi și Raluca Turcan demisionează, atunci chiar poate să plece liniștit în vacanță încă un an și jumătate de acum încolo.”, a spus Bogdan Chirieac la Antena3 CNN. 

Președintele Klaus Iohannis a fost întrebat de jurnaliști, la o conferință de presă organizată înainte de a participa la Summitul UE-CELAC de la Bruxelles, dacă este cazul să asistăm și la alte demisii. În contextul ipotezei demisiei Ralucăi Turcan, președintele a spus că momentan cele două demisii sunt suficiente. 

'Cred că demisiile politice au fost suficiente, pentru moment. Este important să se găsească persoanele care s-au făcut efectiv vinovate de grozăviile descoperite. Pe de altă parte, sigur că cele două portofolii așteaptă noi titulari. Premierul m-a informat despre intenția de a propune două persoane și, probabil, miercuri deja vor depune jurământul.', a declarat Klaus Iohannis.

VEZI ȘI: Lucian Romaşcanu spune că şi Raluca Turcan trebuie să demisioneze, din cauza azilelor groazei. Primul mesaj al ministrului 

VEZI ȘI: Iohannis, primele declarații despre Simona Bucura Oprescu și Natalia Intotero 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel