E infectat cu Covid-19. Vâlcu: Acest lucru aruncă în aer Guvernul Orban
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
AGERPRES
AGERPRES
Probleme mari, la cel mai înalt nivel, cu respectarea regulilor din pandemie!

Prefectul județului Olt, Florin Homorean, are test pozitiv pentru noul coronavirus și a fost internat la Spitalul Județean Slatina.

Șeful și adjunctul de la IPJ Olt au fost depistați pozitiv în urmă cu câteva zile. Ei participaseră la Prefectura Olt la o ședință cu mai mulți șefi de instituții. A fost declanșată o anchetă epidemiologică și mai multe persoane, contacți direcți, au fost testate.

La începutul lunii iunie, au fost confirmaţi pozitiv și mai mulţi poliţişti din cadrul secţiei rurale de la Coteana, de la posturile de poliţie din Ipoteşti şi Brebeni. Șeful de post de la Ipoteşti, care avea și alte boli, a murit.

Care este știrea, de fapt? S-a făcut anchetă epidemiologică și a reieșit că mai mulți angajați din Prefectură au coronavirus. Acest lucru aruncă în aer Guvernul Orban, a spus jurnalistul Val Vâlcu. Cum să ne mai impună premierul să purtăm mască, cum să mai recomande cetățenilor să nu respecte deciziile CCR dacă la Prefectură, reprezentat al Guvernului în teritoriu, nu se poartă mască la birou?! Știrea cu prefectul infectat este dovada că nu se poartă...

Dacă se contaminează între ei la Prefectură, ce pretenții să avem că vor verifica, de exemplu, terasele? Nici telemuncă nu se face pentru că nu vor să renunțe la sporurile pentru mers la serviciu...

Așa că întrebarea rămâne: cum vrea Guvernul să impună legislația aferentă pandemiei când prefectul nu o respectă?! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel