După USR, și PNL atacă la CCR alegerea lui Florin Iordache
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Florin Iordache FOTO AGERPRES
Florin Iordache FOTO AGERPRES
Parlamentarii PNL vor depune o sesizare la Curtea Constituțională referitoare la alegerea lui Florin Iordache în funcția de președinte al Consiliului Legislativ, considerând că alegerea este neconstituțională, a declarat, miercuri, liderul deputaților PNL, Florin Roman.

„Grupul parlamentar PNL va depune o sesizare la CCR referitoare la neconstituționalitatea alegerii domnului Florin Iordache, în fruntea Consiliului Legislativ. PNL are numărul necesar de semnături pentru atacul la CCR și dorim să venim în sprijinul colegilor de la USR, care nu au matematic numărul necesar de semnături. Nu am primit o solicitare scrisă sau verbală pentru semnături, motiv pentru care colegii juriști vor depune rapid sesizarea la CCR”, a transmis Florin Roman.

Și grupurile parlamentare ale USR au anunțat, miercuri, că vor sesiza Curtea Constituțională pentru alegerea lui Florin Iordache la conducerea Consiliului Legislativ.  

Amintim că fostul ministru al Justiției, Florin Iordache, a fost votat, marți, să fie președintele Consiliului Legislativ. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel