Dublu asasinat în Dâmbovița. Primele ipoteze ale anchetatorilor
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Foto: captura Antena 3
Foto: captura Antena 3
Mihai Dincă, prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, într-o intevenție pentru DC News, a declarat că în acest moment, în cazul celor două victime găsite împușcate pe un câmp de lângă Târgoviște, s-a întocmit un dosar penal pentru omor calificat  cu autor necunoscut (AN).

Potrivit ultimelor cercetări s-a stabilit un cerc de suspecți, fără a fi individualizați, dosarul fiind înregistrat cu "autor necunoscut", ne-a declarat procurorul Mihai Dincă.

Cercetările se îndreaptă în acest moment către deținătorii de arme de vânătoare, dar nu se exclude nici varianta săvârșirii dublei crime și de către unii posesori ilegali de arme de vânătoare sau de un deținător de armă confecționată artizanal.

În fiecare victimă s-au tras câte două focuri de armă, în urma cercetărilor constatându-se  cert că nu a fost vorba de un accident de vânătoare, a mai declarat procurorul Mihai Dincă.

Amintim că joi seara, în jurul orelor 18,00, pe un câmp din localitatea Nisipuri, de lângă Târgoviște, au fost găsiți împușcați doi bărbați, dinte care unul era consilier local din partea UNPR la primăria Răzvad.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel