Dublă crimă la Călărăși. Tată și fiică, găsiți înjunghiați în casă. UPDATE: Cine este ucigașul
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Un bărbat din Călărași și fiica sa au fost găsiți morți în casă.

UPDATE:

Presupusul criminal a fost prins, transmite Realitatea Plus. Acesta ar fi chiriașul familie. Oamenii legii ar fi găsit asupra sa o pungă cu haine pătate de sânge. El ar fi recunoscut crima în fața anchetatorilor.

Știrea inițială:

Dublă crimă la Călărași. Cadavrele a două persoane, tată și fiică, au fost descoperite în casa în care locuiau, transmite Realitatea Plus. Bărbatul, în vârstă de 71 ani, și fiica acestuia, în vârstă de 42 ani, ar fi fost găsiți cu multiple leziuni prin înjunghiere.

Totodată, în interiorul locuinței anchetatorii ar fi descoperit urme de răvășire. Deocamdată nu se cunosc informații legate de posibili agresori sau motivul care ar fi stat la baza acestei crime.  Oamenii legii au deschis o anchetă și urmează să afle ce s-a întâmplat.

Bărbat, soț și tată a trei copii, a ucis o adolescentă care-i era amantă, după ce minora i-a cerut bani. Și-a aflat sentința

Bărbatul care a ucis o adolescentă în clădirea dezafectată a fostei băi publice din municipiul Ploieşti a fost condamnat. Potrivit portalului instanţelor de judecată, Tribunalul Prahova l-a condamnat pe inculpatul Ispas Constantin la 10 ani de închisoare pentru omor, aplicând totodată pedepse complementare şi accesorii privind interzicerea unor drepturi, între care interzicerea dreptului de a comunica cu membrii de familie ai victimei şi de a se apropia la mai puţin de 50 m de aceştia, scrie Agerpres.

De asemenea, magistraţii au admis în parte acţiunile civile formulate în acest dosar şi l-au obligat pe inculpat la plata unor daune morale în valoare totală de 76.000 de euro. Decizia poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile de la comunicare.

Inculpatul a fost arestat preventiv la începutul lunii aprilie a anului trecut sub acuzaţia de omor. Conform datelor comunicate la acel moment de reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, din primele date ale anchetei a rezultat că victima şi bărbatul, care este căsătorit şi are trei copii, se cunoşteau de circa un an.  În ziua dispariţiei fetei, cei doi ar fi convenit să se întâlnească în subsolul unei clădiri dezafectate a fostei băi publice din Ploieşti pentru a întreţine relaţii intime, au precizat anchetatorii. La un moment dat, minora i-ar fi cerut inculpatului o sumă de bani pe care acesta a refuzat să i-o dea şi a împins-o, fata căzând. Ulterior, bărbatul a sufocat-o.Vezi mai mult AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel