Data actualizării:
Data publicării:

Drumul problemă Vama Veche - 2 Mai. Abdurefi Semiran (USR): E o pistă de biciclete folosită drept trotuar și dacă vrei să mergi cu bicicleta dai de stâlp

Autor: Valentina Miu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursă foto: Facebook/Semiran Abdurefi
Sursă foto: Facebook/Semiran Abdurefi
Abdurefi Semiran, consilier județean la Consiliul Județean Constanța, a spus ce planuri are USR cu infrastructura din Constanța astfel încât să nu mai existe tragedii cum a fost cel din 2 Mai, acolo unde un șofer drogat a ucis doi tineri.

„Chiar ieri am declarat pe unul dintre grupurile din Vama Veche că ne vom ocupa noi de problema cu infrastructura dintre 2 Mai și Vama Veche, mă refeream la iluminatul dintre cele două sate. O să mă ocup pe partea cu Consiliul Județean să încercăm instalarea unor stâlpi pentru iluminatul public și trotuar. Măcar iluminat public, dar mă gândesc că limitatoarele de viteză nu prea funcționează pe drumurile naționale.

Astăzi am vorbit cu vicepreședintele nostru în Consliul Județean și am aflat că Primăria Limanu ar avea un proiect în acest sens, doar că nu știu dacă locația cuprinde și iluminat și trotuar și nu știu pe ce porțiune. Joi vom avea un punct de vedere pentru că atunci vom merge să vedem stadiul în care este proiectul și ce conține mai precis”, ne-a spus Abdurefi Semiran, consilier USR la Consiliul Județean Constanța.

„E foarte mare nevoie de o infrastructură în acea zonă pentru că sunt foarte mulți oameni care sunt cazați în 2 Mai”

„E foarte mare nevoie de o infrastructură în acea zonă pentru că sunt foarte mulți oameni care sunt cazați în 2 Mai în timpul verii pentru că este mai ieftin. Merg până în Vamă și spre dimineață se întorc în 2 Mai. Eu am foarte mulți prieteni care vin în 2 Mai și se duc la cluburi în Vama Veche, apoi se întorc pe jos, că doar nu urcă băuți la volan, cum vedem că se întâmplă.

Deocamdată am luat legătura cu vicepreședintele nostru. Mâine ajung în Constanța să vorbesc cu directorul de la drumuri”, a declarat Abdurefi Semiran pentru DC News.

„Ar fi un proiect pentru trotuar și iluminat public, dar nu știu pe ce porțiune”

 

„Dacă îmi asum anumite lucruri, obișnuiesc să mă și țin de ele. În momentul în care o să am soluțiile acestea, o să le fac publice, dar vreau să vă spun că am vorbit în această dimineață și ar fi un proiect pentru trotuar și iluminat public, dar nu știu pe ce porțiune, urmează să aflu. Mâine dimineață mă duc la Constanța.

Am vorbit astăzi cu Stelian Ion, am încercat să vorbesc cu Remus Negoi, senatorul USR și mă gândeam că ei ar putea face demersuri, pentru că au mai multă vizibilitate. 

Măcar de iluminatul public care să funcționeze în timpul verii mă ocup. Promit solemn că fac acest lucru și cu trotuarul, dar să vedem în ce fel. Este o pistă de biciclete care este folosită drept trotuar și dacă vrei să mergi cu bicicleta dai de stâlp.

Mă voi ocupa de acest lucru. Mâine plec spre Constanța! Din momentul în care am auzit de tragedie am spus că dacă erau trotuare, oamenii mergeau pe trotuare. Altfel n-ai decât să mergi pe șosea sau pe pista aia de biciclete”, ne-a dezvăluit Abdurefi Semiran, consilier USR la Consiliul Județean Constanța.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel