Data actualizării:
Data publicării:

Drulă: Iohannis a numit mai mulți premieri PSD decât Iliescu

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea
Cătălin Drulă, președinte USR, a declarat că Președintele Iohannis a numit mai mulți premieri de la PSD decât a numit fostul președinte Ion Iliescu. 

„Transmit Președintelui Klaus Iohannis mesajul acelor români pe care nu îi mai ascultă, acea mare parte a societății românești care își dorește și și-a dorit modernizarea României, dar a fost păcălită la ultimele alegeri la care Klaus Iohannis a declarat, cu câteva zile înainte de alegeri, că România nu are nicio șansă de modernizare cu PSD la guvernare și că niciodată PSD nu va mai fi numit de Klaus Iohannis.

Iată că astăzi se întâmplă un record negativ. Klaus Iohannis tocmai a numit mai mulți premieri de la  PSD, decât Ion Iliescu.

Este un moment rușinos pentru democrația românească, este cea mai mare trădare a intenției electoratului. Electoratul a votat pentru modernizare nu pentru stagnare, clientelism, speciali și găști de partid.

În 2020 românii au fost mințiți și amăgiți și acum, fără nicio rușine, li se dă mandatul lui Marcel Ciolacu pentru a continua stagnarea.”, a spus Cătălin Drulă. 

 

VEZI ȘI: George Simion, cadou pentru Klaus Iohannis 

George Simion a anunțat public faptul că are un cadou pentru președintele țării. Este vorba despre un bilet de avion spre Tenerife.  

„Avem aici un cadou pentru Klaus Iohannis. Este un bilet, cadou pentru ziua lui. La asemenea consultări i-am adus și noi un cadou simbolic. E într-un singur sens, spre Tenerife la prima clasă, business class, cum îi place domnului Klaus Werner Iohannis.”, a spus George Simion. ...Citește mai mult AICI.

VEZI ȘI: Iohannis, gest controversat la consultările cu UDMR. La fel a făcut cu USR și AUR / video 

Klaus Iohannis a făcut un gest controversat la consultările cu UDMR. Acesta nu a dat mâna cu politicienii acestui partid

Klaus Iohannis i-a invitat la Cotroceni pe reprezentanții PSD, PNL și minorităților naționale pentru consultările privitoare la desemnarea noului premier, după ce Nicolae Ciucă a demisionat ieri.

Președintele a intrat în sală după ce i-a lăsat destul de mult să aștepte pe cei de la UDMR. La întâlnirea pe care a avut-o cu cei de la PSD și PNL, președintele a mers și i-a salutat pe politicieni, a dat mâna cu aceștia, în timp ce de această dată, s-a așezat direct la masă.

Președintele Klaus Iohannis nu a dat mâna nici cu politicienii de la USR.

La Cotroceni, reprezentanții partidului AUR au început consultările cu Klaus Iohannis. Președintele nu le-a strâns mâna. ...Citește mai mult AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel