Data publicării:

Dronele ucrainene produc pagube serioase rușilor. Un tanc și un sistem de bombe termobarice au fost aruncate în aer / video

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: X.com
Foto: X.com
Un tanc rusesc a fost distrus în apropierea satului Krynky de pe malul stâng al râului Nipru.

Pușcașii marini ucraineni continuă să își mențină capul de pod pe malul stâng al râului Nipru, în regiunea Herson. În cele mai recente imagini de pe front, aceștia au reușit să distrugă un tanc al Federației Ruse care încerca să-i alunge din zona satului Krynky.

De asemenea, conform unor imagini apărute pe X, dronele ucrainenilor au fost folosite și în distrugerea unui sistem de arme termobarice aflat în proximitatea aceluiași sat Krynky.

Forțele ucrainene continuă să dețină poziții în malul de est al Regiunii Herson și nu există modificări confirmate în această zonă de linie de front, a notat, ieri, Institutul pentru Studiul Războiului.

Bătăliile de poziție au continuat lângă Krynky, pe malul de est, regiunea Herson. Purtătorul de cuvânt al Comandamentului Operațional de Sud al Ucrainei, Căpitanul de prim rang Nataliya Humenyuk, a raportat că forțele ruse intensifică operațiunile aviatice în direcția Herson, după ce au întrerupt în mare parte operațiunile aviatice, deoarece forțele ucrainene au doborât trei avioane rusești Su-34 în direcția Herson la sfârșitul lunii decembrie 2023.

Observatorul militar ucrainean Kostyantyn Mashovets a raportat că elemente ale Regimentelor 328 și 337 VDV ruse (Divizia 104 VDV) și elemente ale Regimentului 26 de puști motorizate (Divizia 70 de puști motorizate [MRD], 18 CAA, SMD) operează în apropiere de Krynky.

Mashovets a declarat că armata rusă ar putea desfășura în curând elemente ale Regimentului 17 de tancuri rus (70 MRD, 18 CAA, SMD) în apropiere de Krynky din apropierea Nova Mayachka (46 km sud-est de orașul Herson și 18 km sud-est de Krynky).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel