DRAMA vieții lui Gabriel Fereșteanu. A povestit TOT. "O iubesc și o voi iubi întotdeauna"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Gabriel Fereșteanu, prezentatorul matinalului ”Cu capu-n zori” de la TVR 1, a povestit despre o experiență amoroasă din viața lui care l-a făcut să sufere.

"Am trecut printr-o situație mai dificilă în urmă cu un an aproximativ, plin de dramele vârstei mele de 27 de ani și acum mă bucur din nou că am scăpat de drame. Doamne, cât de bine e. Am ajuns la momentul în care mi-a trecut și acum profit de bucuria de a experimenta cât mai mult. Nu aș mai iubi din nou chiar acum. O iubesc și o voi iubi întotdeauna pe mama mea în primul rând.

Și mai este și Liza în viața mea care are responsabilitatea de a mă trezi dimineața. Îi dau mesaj seara și îi spun să insiste dimineața ca să mă trezească. Mai este și Andrei Niculae care s-a mutat lângă mine și mai am o prietenă foarte bună, Ioana. Ei sunt responsabili să audă telefonul să vină până la mine să sune la interfon în caz că lucrurile au degenerat în așa măsură de nu am mai auzit nimic.", a povestit Gabriel Fereșteanu în exclusivitate pentru DC NEWS și Spectacola. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel