Data publicării:

Dramă în Capitală. Gestul cutremurător al unei mame disperate

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Stiri
WhatsApp
politie-cercetari-accident
politie-cercetari-accident

Tragedie în București. Un tată a făcut o descoperire șocantă în momentul în care a intrat în locuința în care trăia alături de fiica și de soția lui.

O femeie în vârstă de 53 de ani și-a ucis fiica în vârstă de 28 de ani care suferea de grave probleme psihice. După ce și-a dat seama de gravitatea faptei, femeia s-a sinucis. Vecinii familiei spun că fata era imobilizată la pat încă de la naștere, iar femeia se plângea că nu mai are putere să aibă grijă de ea.

Tataăl nu o putea ajuta prea mult pentru că era mai tot timpul plecat din cauza serviciului pe care îl avea. Acesta a fost cel care a descoperit trupurile neînsuflețite ale celor două femei.

"Nu mai putea de atâta timp, a decimat-o, a dus-o cu nervii la pământ. Asistenţa socială e de vină. Spitalul nu o ţine decat o săptămână şi îi dă drumul înapoi", a declarat soţul femeii, potrivit Adevarul.ro. Femeia a lăsat și un billet de adio. „A scris că s-a săturat de atâta nebunie, că fata urlă, ţipă. A zis că s-o ia Iadul, nu mai rezistă, iertare nu şi-a cerut, m-a scapat de două cruci", a adăugat soțul femeii.

Cazul a fost preluat de Serviciul Omoruri de la Poliția Capitalei pentru demararea unei anchete, dar autoritățile susțin că nu există suspiciuni că femeile ar fi fost ucise de o altă persoană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel