Dragomir despre finala Europa League: Mai vorbeşte lumea şi frumos de noi
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
mitica_dragomir
mitica_dragomir

Președintele LPF, Dumitru Dragomir, a apreciat, miercuri la RFI, că organizarea finalei Ligii Europa la București ar putea îmbunătăți imaginea României în afara granițelor și ar dovedi întregii lumi că nu toți românii sunt căpșunari care muncesc în Spania. ”Acum, datorită acestui sport, mai vorbeşte lumea şi frumos de noi, că de ani de zile suntem râsul Europei”, a declarat Dragomir, care mizează pe victoria echipei Atletico Madrid.

"Aştept ca România să fie văzută cu alţi ochi de către Europa şi de către întreaga lume, pentru că nu suntem toată ţara căpşunarii care muncesc în Spania, nu suntem nici cei mai săraci oameni ai Europei. Suntem o ţară normală, cu oameni frumoşi!", a declarat, miercuri, Mitică Dragomir la RFI.

Președintele LPF a lăudat eforturile autorităților locale pentru menținerea unui aspect îngrijit al Capitalei și a spus că este mulțumit că România, datorită organizării finalei Ligii Europa la București, primește elogii internaționale, întrerupând astfel o perioadă îndelungată în care am fost considerați ”rușinea Europei”.

"Bucureştiul arată bine acum. Marile bulevarde sunt foarte bine curăţate şi nu numai pentru evenimentul ăsta (...). Se mai vorbeşte la superlativ şi despre ţara noastră, că de ani de zile suntem râsul Europei! Acum, datorită acestui sport, mai vorbeşte lumea şi frumos de noi!", a menționat președintele LFP.

Cu toate acestea, Mitică Dragomir este de părere că, în viitor, România nu va putea organia evenimente de o mai mare amploare, din cauza guvernelor, care s-au perindat după 1989, incapabile să considere sportul o prioritate.

Apreciind că organizarea este ”fără fisură”, preşedintele LPF a oferit şi un pronostic: "Eu cred că bate Atletico Madrid, aşa cred eu, nu ştiu, s-ar putea să mă păcălesc".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel