Dragnea, în război cu NN: ”Este NEPERMIS”. Toată conducerea ASF, DEMISĂ
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
NN, cel mai mare administrator de fonduri de pensii private din România, și-a avertizat clienții că pensiile private sunt luate în calcul pentru naționalizare. 

Liviu Dragnea a fost extrem de tranșant, miercuri seară, într-o intervenție telefonică la Antena 3. 

Mișu Negrițoiu, președintele ASF, ar fi fost cel care a transmis informația către NN, potrivit lui Liviu Dragnea. 

”Nu poți să pornești un asemenea scandal din nimic! Ceea ce a făcut este nepermis. ASF, Guvernul și Ministerul de Finanțe trebuie să reacționeze foarte dur. Își bat joc de români și de statul român. O asemenea companie când primește un astfel de zvon și o astfel de informație se informează la Guvernul României”, a subliniat Liviu Dragnea. 

Președintele PSD a adăugat că ”o asemenea informație poate să ducă la prăbușirea unui sistem, se poate introduce panică în România”. 

Mai mult, Liviu Dragnea acuză NN că a incitat la proteste. 

Președintele PSD crede că Mișu Negrițoiu a alimentat confuzia printr-un SMS și ”d-abia după ce Viorel Ștefan a cerut poziția ASF, aceasta a ieșit cu un comunicat oficial, trebuia să iasă instant”. Mai mult, liderul PSD a precizat că ”în săptămânile următoare o să declanșăm toate procedurile parlamentare pentru a demite toată conducerea ASF. Vom face o comisie de anchetă parlamentară care să-i cheme pe toți cei implicați și să ne spună această companie de unde a aflat informațiile.”

[citeste si]

”Domnul Negrițoiu va mai rămâne în funcție doar cât durează procedurile parlamentare, care vor fi declanșate imediat după Paște”, a subliniat Liviu Dragnea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel