DRAGNEA, de acord cu BĂSESCU în privința lui ANTONESCU
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Vicepremierul Liviu Dragnea pare să fi căzut de acord cu președintele Traian Băsescu, în ceea ce-l privește pe liderul interimar al PNL, Crin Antonescu.

Președintele executiv al PSD consideră că Antonescu nu o să candideze la alegerile prezidențiale din 2014, având în vedere situația actuală din PNL.

Citește și: Victor Ponta, dezvăluire surprinzătoare: Am votat cu ANTONESCU. Îl consideram schimbarea de care are nevoie România

"La Cotroceni cred că nu o mai meargă (Crin Antonescu — n.r.). (...) Văd cum evoluează lucrurile, din afară lucrurile se văd mult mai bine decât din interior", a declarat Liviu Dragnea, joi, solicitat să comenteze afirmațiile lui Crin Antonescu, care a spusese că tot el este candidatul PSD la prezidențiale.

Despre faptul că liberalul s-a declarat, în glumă, fericit că Victor Ponta ar putea să-l voteze la alegerile prezidențiale, așa cum a votat în trecut candidați de dreapta, Liviu Dragnea a replicat, citat de Agerpres: "Cred că Victor nu o să aibă șansa aceasta, pentru că nu o să candideze (Crin Antonescu — n.r.). Eu așa cred. Domnul Ponta cred că o să candideze. În toată țara, unde am fost, toată lumea i-a cerut lucrul acesta".

Gând la gând cu Băsescu

"Sunt multe speculații pe piața politică românească, dar iată că se infirmă unul. Crin Antonescu a demisionat din funcția de președinte al PNL, deci probabil nu va mai candida" la prezidențiale, declarase anterior Traian Băsescu, într-un interviu acordat unei televiziuni din Bulgaria.

Vezi și: Antonescu nu va mai candida la președinție, crede Băsescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel