Dr. Rafila: Vlad Voiculescu, puţine capabilităţi de a gestiona spitalele din București. Piatră de încercare prea mare
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Alexandru Rafila susține că Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății, ar avea ”o piatră de încercare mult prea mare” dacă ar avea în subordine spitalele din Capitală. 

Profesorul Alexandru Rafila, parlamentar PSD și reprezentantul României la OMS, a fost întrebat de jurnaliști cum vede faptul că bugetul Capitalei a fost blocat pentru că fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, ar vrea să aibă în subordine cele 19 spitale. 

”Eu cred că autoritățile locale, care au în subordine spitalele, trebuie să aibă responsabilitatea acestor spitale și trebuie să știe ce doresc să facă în legătură cu aceste spitale în interesul public. Nu doresc să fac comentarii despre domnul ministru Voiculescu, dar dânsul a arătat puține capabilități de a gestiona într-un fel sau altul Sănătatea din România, iar cele 19 spitale din subordinea Primăriei Capitalei cred că reprezintă pentru dânsul o piatră de încercare mult prea mare”, a declarat Alexandru Rafila la Antena 3. 

Nicușor Dan, primarul Capitalei, s-a arătat indignat după ce consilierii USR PLUS au adus critici privind bugetul Capitalei. 

VEZI ȘI: USR-PLUS blochează bugetul Capitalei. Nicușor Dan: Sunt uluit. Realmente nu se poate așa 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel