Dr. Mircea Dediu: Importanța tratamentului integrat în Oncologie. Interviurile DC News și DC Medical
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Dr. Mircea Dediu spune ce impact are alimentaţia în ceea ce priveşte cancerul
Dr. Mircea Dediu spune ce impact are alimentaţia în ceea ce priveşte cancerul
Dr. Mircea Dediu vine astăzi la Interviurile DC News și DC Medical, de la ora 17.30, pentru a explica importanța tratamentului integral în cazul afecțiunilor oncologice.

Dr. Mircea Dediu, medic primar Oncologie, Doctor în Științe Medicale și Șef Secție Oncologie Medicală la Spitalul Clinic Sanador, a explica, printre altele, dacă în ziua de azi cancerul mai este o afecțiune sinonimă cu o condamnare la moarte sau dacă este o boală cronică, manageriabilă și chiar vindecabilă în multe cazuri.

Sanador

Vom afla, de asemenea, ce înseamnă acum diagnosticul și tratamentul în cancer și de ce vorbim despre un tratament integrat, de o echipă de specialiști, nu doar singular, de un oncolog.

Totodată, care sunt avantajele, pentru pacient, ale acestei abordări? Din ce specialiști este format un Tumor board, acea Comisie Multidisciplinară de indicație terapeutică? Ce mijloace de diagnostic și tratament moderne avem la îndemână pentru afecțiuni oncologice? 

Emisiunea va fi transmisă simultan, joi, 19 noiembrie, de la ora 17.30, pe canalele de Youtube și paginile de Facebook ale DC News și DC Medical, dar și pe DC NewsTV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel