Dr. Dragoș Median, despre oncologie în ginecologie, la „Academia de Sănătate”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Dana Lascu
WhatsApp
Dr. Dragoș Median medic primar Oncologie Medicală la Spitalul Clinic de Obstetrică și Ginecologie Filantropia din București, va fi invitatul profesorului Irinel Popescu în cadrul emisiunii „Academia de Sănătate”, emisiune difuzată luni, 24 septembrie, de la ora 11.00 pe DCMEDICAL.RO.

Dr. Dragoș Median este șeful Compartimentului de Oncologie Medicală, de la Spitalul Clinic de Obstetrică și Ginecologie Filantropia din București.

Medicul este supraspecializat în tratamentul cancerului mamar și a cancerelor ginecologice, arie terapeutică despre care va vorbi, de altfel, la emisiunea „Academia de Sănătate", de luni, 24 septembrie, ora 11.00, pe care o veți putea urmări la momentul respectiv pe DCMEDICAL.RO, unde va fi invitatul profesorului universitar doctor Irinel Popescu.

Carieră impresionantă

Vă mai spunem că Dr. Dragoș Median este membru certificat al Societății Europene de Oncologie Medicală (ESMO), al Balkan Union of Oncology (B.U.O.N.) și al Societății Americane de Oncologie Clinică (ASCO), câștigător al titlului„AIOM Young Investigator Award 2006", premiat de Asociația Italiană de Oncologie Medicală.

Este autor și co-autor a numeroase articole medicale publicate în 24 de reviste naționale și internaționale, precum și a trei cărți de specialitate. Este investigator principal în 11 trialuri clinice și sub-investigator în mai mult de 25 de trialuri clinice în oncologie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel