Dr. Denisa Zaharia, ortodont: REGULILE pe care TREBUIE să le respecți din 15 mai la stomatolog
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
DENISA ZAHARIA
DENISA ZAHARIA
Dr. Denisa Zaharia, medic stomatolog ortodont, de la PerfectDent a explicat ce se va întâmpla exact după 15 mai în materie de reguli de protecție pentru pacienți.

Dr. Denisa Zaharia, medic stomatolog ortodont, a elaborat un protocol extrem de strict de funcționare și igienizare pentru personal și pacienți în pregătirea reluării activității medicale din 15 mai, conform normelor impuse de Colegiul Medicilor Dentiști din România și ale Direcției de Sănătate Publică.


"In aceasta perioada, obiectivul nostru este asigurarea accesului in siguranta a pacientilor la tratamentele stomatologice de care au nevoie si care se pare ca le-au lipsit foarte mult in ultimele luni. Clinica PerfectDent va fi deschisa de la 8.30 dimineata pana la ora 21.00 seara, iar, in cele 4 cabinete ale noastre, personalul medical va lucra in doua ture in care se vor trata maxim 4 pacienti pe tura. Vom avea o pauza de 20 de minute intre pacienti pentru dezinfectarea, aerisirea si pregatirea cabinetului pentru urmatorul pacient.

Accesul pacientilor in clinica se va putea face doar cu programare telefonica sau online, va fi necesar ca pacientii sa respecte cu strictete ora programarii pentru a nu se intersecta cu alti pacienti si sa incerce sa nu vina insotiti, deoarece sala de asteptare nu va permite stationari pentru o perioada, pana la noi reglementari. 

Vom evalua riscul fiecarei persoane care va intra in clinica de a fi infectata cu SARS-COV-2 atat prin verificarea temperaturii, cat si printr-un chestionar de evaluare a starii de sanatate completat si semnat pe proprie raspundere. Odata triajul realizat, pacientul va avea la dispozitie covorasul cu clor de la intrare pentru dezinfectarea incaltamintei, gel dezinfectant pentru maini pentru igienizare, saci si recipiente speciale pentru depozitarea bunurilor personale, precum si echipament speciale de protectie de unica folosinta precum botosi, boneta, halat si masca”, a explicat Dr. Denisa Zaharia, medic stomatolog ortodont, de la PerfectDent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel