Dr. Anca Hâncu, nutriționist, interviu. Alimentele pe care trebuie să le eviți pentru a fi sănătos
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Dr. Anca Hâncu, nutriționist, interviu. Alimentele pe care trebuie să le eviți pentru a fi sănătos
Dr. Anca Hâncu, nutriționist, interviu. Alimentele pe care trebuie să le eviți pentru a fi sănătos
Dr. Anca Hâncu, nutriționist, doctor în medicină, a fost invitată la interviurile DC News și DC Medical.  

Vă invităm să urmăriți o emisiune extrem de interesantă sâmbătă, 6 martie 2021, la DC News începând cu ora 11:00 atât pe Facebook DC News, cât și pe Youtube DC News, dar și pe DC News TV. De asemenea, emisiunea va fi difuzată și pe DC Medical.

Veți afla direct de la specialist adevărul despre dietele minune, despre abundența de produse care ne tentează pe rafturile magazinelor, dar veți afla și care sunt alimentele interzise dacă vreți să fiți sănătoși.

Despre Dr. Anca Hâncu, nutriționist

Doctor Anca Hancu, medic, doctor în medicină - nutriție, absolventă a facultății de medicină din Cluj-Napoca, în ulimii ani își urmează vocația și parcure un master de nutriție, după care finalizează doctoratul în nutriție in 2016 la Universitatea de medicină “Carol Davila“ din București.

În această perioadă, colaborând cu o importantă companie din industria alimentară organizează nenumarate programe de educație pentru medici și pentru angajații companiei, realizând sesiuni cu peste 300 de persoane, anual, în special dedicate stilului de viață sănătos. De asemenea, în colaborare cu importanți lideri de opinie contribuie la programe de e-learning pe teme de nutriție pentru medicii de familie. Este membru al Board-ului stiințific al “Fundației pentru alimentație sanătoasă“ , construind proiecte pentru stilul de viața sanătos.

În prezent, îsi dedică timp pacienților, dar oferă si consultanță pe proiecte educaționale companiilor. În fața pacienților, consultația se face individualizat, în funcție de valorile personale ale fiecărui pacient, în funcție de stilul său specific, Dr. Anca Hâncu realizând un program de consultații nutriționale prin care invață pacienții să adopte stilul de viață sănătos, în acord cu preferințele alimentare, cu valorile individuale, adaptat programului de muncă, evenimentelor din familie și societate la care este expus fiecare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel