România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Dana Lascu | Publicat pe: 20 ian, 04:17
Dr Adina Croitoru: cancerele digestive și tratamentele lor moderne, la Academia de Sănătate
Conf dr Adina Croitoru. Foto: DC Medical
Conf dr Adina Croitoru, de la Institutul Clinic Fundeni, vine luni, 20 ianuarie, la Academia de Sănătate pentru a explica ce sunt cancerele digestive și ce tratamente au la dispoziție pacienții din România. Emisiunea va fi transmisă de la ora 11.00, pe DC News și DC Medical.

Conf dr Adina Croitoru, de la Universitatea Titu Maiorescu, este șeful Compartimentului de Oncologie Digestivă din cadrul Clinicii de Gastroenterologie și Hepatologie a Institutului Clinic Fundeni.

Invitatul va inventaria ce înseamnă cancerele digestive, cele grave, cu prognostic nefavorabil, precum cancerul de pancreas – care este încă letal, care sunt progresele care s-au făcut în ultima vreme, cât de multe și eficiente tratamente au la dispoziție pacienții și medicii, cum aleg medicii ce tratamente sunt mai bune pentru fiecare pacient în parte și care este speranța de viață a bolnavilor.

„Vom discuta despre progrese recente în cancere digestive, care constituie principalul domeniu de activitate a doamnei conferențiar. Ca în general în Oncologie, și în cancerele digestive se vorbește din ce în ce mai mult de medicină personalizată. La fel, ca în general în Oncologie, și în cancerele digestive își găsesc un loc tot mai bine stabilit și terapiile țintite, și imunoterapia cea mai nouă armă de care dispune Oncologia în lupta cu această boală teribilă, dar pe care, evident, trebuie să știi exact cum să o aplici, întrucât pe lângă faptul că nu este eficientă în toate aceste forme de cancer, are și destule efecte adverse", explică academicianul dr Irinel Popescu, realizatorul emisiunii Academia de Sănătate.

Emisiunea va fi transmisă de la ora 11.00, pe paginile de Facebook și Canalele de Youtube ale DC News și DC Medical.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro