Dovlecei cu ouă ochiuri la cuptor. Cea mai tare rețetă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ
Dovleceii cu ouă ochiuri la cuptor sunt mai gustoși decât ai fi tentat să crezi. Se pregătesc foarte ușor, iar rezultatul îi va încânta pe cei dragi.

Ingrediente

4 dovlecei potriviţi
8 ouă
50 gr. de caşcaval
2 linguri de unt
1 legătură de mărar şi/sau pătrunjel – după gust
sare şi piper după gust

Cum se prepară

Dovleceii se spală bine, se taie în jumătate pe lungime, se scoate miezul şi se lasă la scurs. Se aşază jumătăţile de dovlecel într-o tavă unsă cu unt şi se pune în fiecare câte un ou crud, scrie acasalaromani.ro. Se presară deasupra sare, piper, mărar tocat şi caşcaval ras, apoi se toarnă o ceaşcă de apă sau de supă şi se dă totul la cuptor pentru 15 minute.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel