Două eleve din Constanța, tâlhărite și agresate sexual de cinci adolescenți chiar în curtea școlii
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Două eleve din Constanța, tâlhărite și agresate sexual de cinci adolescenți chiar în curtea școlii / Foto: Pixabay
Două eleve din Constanța, tâlhărite și agresate sexual de cinci adolescenți chiar în curtea școlii / Foto: Pixabay
Două eleve din Constanța au fost tâlhărite și agresate sexual de cinci adolescenți chiar în curtea școlii.

Două eleve din Constanța au fost tâlhărite și agresate sexual de cinci adolescenți, transmite Pro Tv. Incidentul s-a petrecut chiar în pauza mare, în curtea instituției de învățământ care nu este păzită și nici supravegheată video. Liceul respectiv se află în centrul orașului.

Inițial ar fi fost acostată o elevă de clasa a nouă aflată în curtea liceului, la intrare. Trei adolescenți de 15,16 și 17 ani, elevi și ei, dar la o școală profesională lipită de liceu, au îmbrâncit-o pe fată și ar fi agresat-o sexual, susțin anchetatorii. Alături de cei trei elevi ar mai fi fost alți doi tineri, prieteni ai acestora. 

O altă elevă, martoră la scenă, a vrut să intervină pentru a-și salva colega, dar și ea ar fi fost lovită. Din păcate, niciun profesor sau vreun supraveghetor nu a intervenit. Fată agresată a reușit cu greu să scape de cei cinci tineri. Ea a început să strige după ajutor. Până când au venit și profesorii, agresorii au reușit să dispară de la școală.

În acest moment, polițiștii au reușit să-i identifice pe trei dintre suspecți, respectiv pe elevi. Oamenii legii au deschis un dosar pentru tâlhărie și agresiune sexuală. Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa au preluat cercetările. Totodată, o anchetă administrativă a fost pornită și de Inspectoratul Școlar.

O elevă de 16 ani din Argeș a murit la școală, după ce i s-a făcut rău. Polițiștii au deschis o anchetă

O adolescentă în vârstă de 16 ani din oraşul Costeşti, judeţul Argeş, a murit după ce i s-a făcut rău la şcoală, poliţiştii deschizând o anchetă în acest caz, potrivit Agerpres.

"În ziua de 14 octombrie a.c., poliţiştii (...) au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că o elevă a unei unităţi de învăţământ din Costeşti a acuzat o stare de rău, în urma căreia a intrat în stare de inconştienţă. La faţa locului s-a deplasat un echipaj medical, care a preluat-o pe minoră, fiindu-i efectuate manevre de resuscitare, însă din păcate fără rezultat, fiind constatat decesul acesteia", se arată într-o informare transmisă de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Conform aceleiaşi surse, poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun, cauzele decesului urmând să fie stabilite în urma efectuării autopsiei. Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, precizează IPJ Argeş. Vezi mai mult AICI.

VEZI ȘI: Elev nevăzător din Iaşi, confirmat cu COVID-19, trimis acasă cu trenul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel