Dosarul ANRP: Dorin Cocoș, denunț exploziv. Cine e persoana care a primit 7,5 milioane de euro
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Victor Ciutacu a prezentat miercuri seară un denunț exploziv făcut de Dorin Cocoș în Dosarul ANRP, după cel din Dosarul Microsoft.

Ultimul denunț făcut de Dorin Cocoș arată, potrivit jurnalistului, „parcursul șpăgilor de la ANRP”.

Conform informațiilor prezentate în emisiunea „Ediția de seară”, de la România TV, Dorin Cocoș „îi dă în gât pe toți cei care au împărțit bani în dosare ANRP. Centrul de comandă era chiar biroul din hotelul pe care îl au și astăzi Elena Udrea și Dorin Cocoș. Gheorghe Stelian mergea des acolo, ca să ducă banii. Între mărturisirea lui Stelu și denunțul lui Cocoș este o diferență la bani. Fostul soț al Elenei Udrea mărturisește o șpagă cu două milioane de euro mai mică. În total, vorbim de un parcurs de aproape 13 milioane de euro. Totul ca să se pună în mișcare lucrurile la ANRP”.

Din denunțul făcut de Dorin Cocoș reiese că fostul președinte al ANRP, Crinuța Dumitrean, a primit 1,8 milioane de euro, în două dosare diferite. Banii veneau într-o mapă transportată de șofer.

Sergiu Diacomatu și Dragoș Bogdan, adjunct al șefului FISC-ului la acea vreme, veneau să-și ia banii din biroul lui Cocoș.

La Diacomatu au ajuns în total, pe aceste afaceri, 7,5 milioane de euro, iar Dragoș Bogdan a luat 800.000 de euro, a mai dezvăluit Dorin Cocoș.

Vezi aici denunțul lui Dorin Cocoș din Dosarul Microsoft

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel