Dosar Universitatea Craiova. Mititelu, după audierile de miercuri: Sandu și Dragomir sunt ca și terminați
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
La ultimul termen de la Curtea de Apel București în dosarl dezafilierii Universității Craiova, instanţa a decis să nu reunească cele două dosare : Craiova versus Sandu, Dragomir, FRF şi LPF şi Craiova versus Comitetul Executiv al FRF, așa cum ceruse avocatul lui Mircea Sandu .

"Am avut azi un hop foarte important și greu, dar Dumnezeu și Justiția m-au ajutat să îl trec. Cererea de reunire a celor două dosare le-a fost respinsă adversarilor mei. Judecătorii au spus că, deși au competența să o judece, nu o vor face, pentru că nu vor să contribuie la o tragere de timp de judecată. Sandu și Dragomir sunt ca și terminați. Înregistrările audio le dovedesc vinovăția, iar ei știu asta.

După ce judecătorul o să îl audă și pe Borcea pe înregistrări, chiar nu mai am nevoie de el să fie audiat în instanță. Să stea cât vrea el pe la infirmerie, că văd că numai probleme de sănătate invocă. Și el și Stângaciu se tot ascund, dar ați văzut ce au spus judecătorii de ei în sală”, a declarat Adrian Mititelu, potrivit romaniatv.net.

Pe de altă parte, acesta este convins că echipa Universității Craiova va reveni în teren la vară. 

Următorul termen în cazul dezafilierii Universităţii Craiova este programat pe 8 martie.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel