Dosar penal pentru un bărbat care a scris cu vopsea pe gardul Palatului Cotroceni
Data publicării:
Autor: Elena Didila
WhatsApp
 Palatul Cotroceni
Palatul Cotroceni
Un bărbat s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins de jandarmi că încerca să scrie un text pe gardul Palatului Cotroceni.


"Cu privire la imaginile apărute în spaţiul public, în care se observă un bărbat care inscripţionează un text, cu un spray cu vopsea, pe gardul împrejmuitor al Palatului Cotroceni, facem precizarea că în cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere", informează Biroul de presă al Poliţiei Capitalei, potrivit Agerpres.

Persoana în cauză a fost identificată, iar cercetările sunt efectuate de Secţia 17 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

Gardul vilei lui Băsescu, vandalizat

Gardul vilei de protocol a lui Traian Băsescu a fost vandalizat  cu vopsea roșie, fiind scris mesajul „Petrov, achită-ți datoriile".

Marian Căpățână este autorul, fostul politician fiind condamnat în 2016 la 3 ani închisoare pentru complicitate la trafic de influență în dosarul în care Mircea Băsescu, fratele lui Traian Băsescu, a primit 4 ani pentru că ar fi primit mită pentru eliberarea lui Bercea Mondial, iar Căpățână ar fi fost intermediarul banilor.

Marian Căpățână a fost invitat în studioul România TV, vineri seară, pentru a lămuri situația. Acesta a fost întrebat de mai multe ori de către prezentatorii România TV de ce a mers să scrie cu graffiti pe gardul casei lui Băsescu mesajul  „Petrov, achită-ți datoriile!”. 

Acesta a răspuns că Băsescu are datorii la el și a început să rostească acuzații extrem de grave la adresa fostului președinte, într-un limbaj suburban, fiind de mai multe ori avertizat de prezentatori. Într-un final, Marian Căpățână a fost dat afară din emisiunea de la România TV.

Iată câteva dintre replici:

Marian Căpățână: "Politicianul Traian Băsescu este, fără dar și poate, politicianul numărul 1 al României, în ultimii 32 de ani. În același timp, caracterul acestui individ a făcut ca România să aibă extrem de mult de pierdut, pe eșichierul politicii mondiale și, mai ales, în contextul geopolitic actual prin faptul că s-a îndrăgostit de Elena Udrea, o spun pe românește, nu a mai ținut frâiele. Când te îndrăgostești, nu mai știi pe ce lume trăiești. Și ca să vedeți caracter infect...". Citește înreaga știre AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel