Dosar Firea-Băsescu. Traian Băsescu: Probabil voi fi chemat la Parchet
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Traian Băsescu a declarat, marţi, la sediul PMP, că nu a fost chemat încă la Parchetul instanței supreme în cazul plângerii depuse de senatorul Grabriela Firea, dar "probabil" va fi chemat.

Fostul președinte Traian Băsescu a mers, astăzi, la sediul PMP, unde s-a întâlnit cu liderii partidului, iar la plecare a fost întrebat dacă a fost chemat la Parchet în cazul plângerii formulate împotriva sa de senatorul PSD, Gabriela Firea. 

"Probabil voi fi, deocamdată nu", a răspuns fostul președinte Traian Băsescu, citează romaniatv.net.

Dosarul în care Gabriela Firea îl acuză pe Traian Băsescu de şantaj a fost redeschis la data de 30 decembrie 2014 de procurorii Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, întrucât fostul şef al statului nu mai beneficiază de imunitate.

Scandalul Băsescu - Firea a început după ce fostul preşedinte, referindu-se la senatorul PSD, a spus că şi acum poate spune că aceasta este "o bună jurnalistă, dar este catastrofală ca jurist". "Mai bine ar sta în banca ei şi s-ar ocupa ce se întâmplă pe moşia soţului ei, unde e primar. Că s-ar putea să nu îl mai găsească într-o zi acasă, dacă nu e atentă. Înţeleg că în parohia lui se întâmplă destule lucruri rele", a spus Băsescu.

Fostul şef al statului a mai spus că senatorul PSD Gabriela Firea este "o şantajistă de profesie". "Nu e un atac la o femeie, e un atac la o şantajistă care pretinde să fie respectatată ca senator al României, după ce a făcut bine şcoala turnătorului Felix", a precizat Băsescu.

Dosar Firea-Băsescu. Bolcaș: Băsescu va trebui să fie audiat în calitate de făptuitor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel