Dosar DNA Ploiești. Femeia de serviciu, audiată în dosarul în care sunt acuzați Onea și Portocală
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Mircea Negulescu
Mircea Negulescu
Femeia de serviciu de la DNA Ploiești a fost audiată în dosarul complex, în care sunt acuzați procurorii Lucian Onea și Mircea Negulescu, potrivit România TV.

Femeia de serviciu de la DNA Ploiești a fost audiată la Secția de Investigare a Infracțiunilor din Justiție de către procurori pentru a povesti dacă există  o cameră secretă folosită de procurorii Onea și Negulescu pentru a constrânge martorii să facă denunțuri. Aceasta ar fi fost invitată de cei doi procurori să curețe acea cameră în care nu existau scaune sau mese. 

Amintim faptul că martorii spun că procurorii îi băgau într-o cameră unde erau încuiați și lăsați ore bune fără apă și mâncare. În acest fel erau obligați să facă denunțuri după placul procurorilor de la unitatea de elită a DNA Ploiești, coordonată de Kovesi. Femeia de serviciu ar fi confirmat aceste fapte, conform România TV.

În luna aprilie a acestui an, La DNA Ploiești au avut loc mai multe percheziții și cercetări pentru a verifica această cameră despre care se face referire.

Organizarea unui grup infracțional, abuz în serviciu, folosirea funcției în scop sexual sunt câteva dintre acuzațiile la adresa lui Lucian Onea și Mircea Negulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel