Urmărește emisiunea live
DOSAR de ”MARE CORUPȚIE”. Negoiță: Trebuia să ajungă la DNA!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: RMC
WhatsApp
Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a făcut dezvăluiri despre un dosar de „mare de corupție”, despre care spune că trebuia să ajungă la DNA sau să rămână la Parchetul General.

„Chestiunea cu parcul (n.r. Parcul IOR) este, într-adevăr, foarte serioasă, adică nu poți peste zece hectare dintr-un parc să le retrocedezi. Avem o decizie a instanței care spune cât se poate de clar că e nulă de drept, adică e ilegală! Eu am depus un dosar la Parchetul General. Demonstrăm cu documente că acolo s-au făcut infracțiuni! E o mafie a retrocedărilor!

Am speranță că, în această țară, se va face dreptate, va ajunge normalitatea și la noi, vom ajunge cu toții să simțim statul de drept. Un stat de drept înseamnă că acei cetățeni care fac infracțiuni vor plăti pentru ce fac. Asta e pentru mine o țară normală!”, a spus Robert Negoiță, marți, în cadrul unui interviu acordat DCNews.

„Faptul că plângerea penală pe care am depus-o la Parchetul General a ajuns la circa 18 de Poliție nu este un exemplu de normalitate. În viziunea mea, acesta este un dosar de mare corupție care trebuia să ajungă la DNA sau să rămână la Parchetul General. Nivelul este foarte sus și trebuie să dai semnalul public că tratezi cu maximă atenție un astfel de dosar!”, a subliniat Robert Negoiță.

Robert Negoiță, la DCNEWS! Interviul momentului cu primarul Sectorului 3

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel