Dosar Caracal. Berta Popescu: ”Dincă nu a mințit”. Noi detalii ies la iveală
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Casa lui Gheorghe Dincă
Casa lui Gheorghe Dincă
Apar noi detalii din dosarul Caracal legate de modul în care ar fi acționat Gheorghe Dincă.

La Antena 3 au fost prezentate, vineri seară, în cadrul emisiunii „Exces de putere”, noi detalii din dosarul Caracal legate de modul în care ar fi acționat Gheorghe Dincă.

„În urma analizei comportamentale, s-a ajuns la concluzia că Gheorghe Dincă nu a mințit în multe dintre declarațiile lui. Vorbim de ultimele declarații pe care le-a dat. Au fost primele când a încercat să jongleze, să-i ducă pe anchetatori pe anumite piste, să nu le spună chiar tot, doar că, la sfârșitul lunii octombrie, Gheorghe Dincă a clacat și a înțeles că e mai bine să coopereze cu anchetatorii, astfel încât va avea parte de un regim mai bun în penitenciar, dar și că oricum nu mai are nicio șansă pentru că de foarte multe ori polițiștii, procurorii i-au pus lui Dincă exact dovezile. Știa că nu are scăpare și trebuia să recunoască cele mai multe lucruri. În ultimele declarații e clar că nu a mințit și a detaliat", a spus Berta Popescu.

„E un dosar penal la care se lucrează de 4-5 luni. Sunt 60 de ore de audieri numai cu Dincă. Sunt foarte multe declarații, toate sunt înregistrate. Gesturile, mimica, toate acestea au fost analizate. Poate au momente când Dincă a devenit nervos, a căzut din punct de vedere psihic", a adăugat Berta Popescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel