Doroftei, momente grele: Familia vrea să plece
Data publicării:
Autor: Vlad Manolache
WhatsApp
Leonard Doroftei trece prin clipe foarte grele. După ce afacerea i s-a ruinat, familia marelui campion vrea să plece din țară.

Leonard Doroftei a pierdut pub-ul său din Ploiești după ce a fost evacuat de primărie. A pierdut banii pe care i-a investit în amenajare, însă nu a renunțat să lupte și acum are un bar situat la peluza arenei Ilie Oană unde muncește din greu. Campionul însă este într-o situație dificilă. Conform digisport, familia lui vrea să plece din țară. 

 "Eu nu, dar familia da, s-a gândit. Vor să plece și trebuie să fiu alături de ei. Ei sunt familia mea și trebuie să-i susțin, să fiu lângă ei (...) Nu m-am întors acasă pentru un loc de teren care nu el al meu, e al primăriei, pentru o afecere pe care mi-au luat-o la prima strigare. Asta după ce am investit banii mei munciți, știți cum am câștigat banii, eu nu am câștigat la loto. Este o rușine pentru noi ca oameni, ca oraș, să ai un om care a răsturnat munții, care a scos lumea în stradă, și să-l arunci...nu poți să faci lucrul ăsta", a declarat Leonard Doroftei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel