Doroftei: 20% din câini vor fi salvați. Vor muri fără ca noi să luptăm pentru ei
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
Doroftei
Doroftei
Leonard Doroftei, a comentat, la RTV, declarația dată pentru DeCe News. Președintele Federației Române de Box subliniase că eutanasia în masă a câinilor maidanezi nu este o soluție, precizând că pe acest principiu ar trebui să ucidem și bătrânii. 
Întrebat în cadrul emisiunii Ediție Specială dacă nu cumva declarația a fost prea dură, Leonard Doroftei a răspuns: "Este dură, dar și ce se întâmplă acum este dur". A completat: "Mă gândesc că o să ajung bătrân curând. Ce se întâmplă acum e un test pentru noi ca oameni".
Leonard Doroftei a subliniat că nu ai cum să compari un câine cu un porc, pentru că este o diferență între animalele de companie și animalele crescute pentru hrană.
El a explicat că nu pune animalul înaintea omului. Leonard Doroftei a precizat că, așa cum are grijă de cei trei câini ai săi, așa are grijă și de copiii neajutorați- "Îi ajut, i-am băgat la școală, îi îmbrac, dacă ați citi ziare, ați vedea că fac lucruri pentru societate".
"Eu cred că un 20 % din câini vor fi salvați, dar din discuțiile de acolo ne învârtim în cerc. Câinii vor muri fără ca noi să luptăm pentru ei", a conchis Leonard Doroftei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel