Doriți ca PSD să sprijine Guvernul Ciucă PNL-UDMR? Puteți răspunde în cadrul sondajului DC News
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Palatul Victoria / Foto: Crișan Andreescu
Palatul Victoria / Foto: Crișan Andreescu
Sondajul momentului pe DC News. Tu cum răspunzi?

În timpul discuției din emisiunea "Deferiți mass-media" de la DC News TV, Bogdan Chirieac, Val Vâlcu și Cozmin Gușă au decis să facă un sondaj pe site-ul DC News.

"Fă un sondaj! Noi nu putem falsifica sondajele de pe DC News. E un software deștept, știe IT-ul!", a spus Chirieac. 

Intrați pe DC News și răspundeți la întrebarea: "Doriți ca PSD să sprijine Guvernul Ciucă PNL-UDMR?"

Puteți vedea rezultatele imediat ce votați, în timp real. 

VEZI ȘI: Guvern Ciucă, sprijinit de PSD. Iohannis, despre USR: Ei sunt crizatorii

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat, joi, că a decis să-l desemneze pe Nicolae Ciucă pentru a forma un nou Guvern. Acesta a fost întrebat, vineri, ce șanse are guvernul să reziste și să facă reforme.

„Trebuie să se termine criza politică! Este o criză creată de unii care au vrut să arate cât de importanți sunt și nu au reușit să arate. Ca să o spun foarte franc! Pe de altă parte, acum am desemnat pe domnul Ciucă să formeze un guvern, să rezolve guvernul problemele românilor: pandemia, criza energetică, venirea iernii, și reformele. Eu mi-am asumat aceste reforme din 2014 și sunt, în continuare, hotărât să mă implic total ca să avem o reformă finalizată cu bine în justiție. Avem nevoie de o justiție independentă, corectă, dreaptă. Avem nevoie de schimbări! Avem nevoie de reformă în administrație, de reformă în domeniul pensiilor, în domeniul salarizării publice. (...) Coaliția care a guvernat până acum nu a reușit să rezolve aceste probleme, n-are rost să vă explic acum de ce nu au reușit, dar zilele trecute au cam arătat care au fost crizatorii. În loc să facă reforme, au produs crize. Aceasta este situația la noi”, a spus Klaus Iohannis de la Bruxelles.

„Trebuie să ne apucăm de treabă cu cei care vor să fie cu noi. Unde să căutăm majorități decât în Parlamentul României?! Cineva trebuie să guverneze și cineva trebuie să sprijine guvernul prin majorități. Acesta este calculul politic, este un calcul pe care l-am făcut pentru România și pentru români. Și așa se va întâmpla”, a mai spus Klaus Iohannis. (Știrea, AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel